Rólunk

MAGYAR LOVASSPORT SZÖVETSÉG - ONLINE OKTATÁSI FELÜLET

 

A Magyar Lovassport Szövetség az Online Oktatási Felületet abból a célból hozta létre, hogy a lovasszakma szereplőinek elméleti képzését és vizsgáztatását egyszerűen, kényelmesen, online tudja biztosítani. A tanfolyamok és vizsgák az ügyfélkapun történő regisztrációt és befizetést követően érhetők el.

A tanfolyamok az adott képzésre vonatkozó szabályzatnak megfelelően, elektronikus formában, bárhonnan elvégezhetők és az elvégzett képzésekről automatikusan elektronikus oklevelet állítunk ki. A rendszer segítséget nyújt a kötelező képzések határidejének betartásában is, amennyiben engedélyezed az automatikus e-mail küldést a Fiókom / Beállítások menüpontban.

Az Online Oktatási Felületen elérhető, szakemberek által készített oktatási anyagok, előadások, bemutatók és webináriumok gyűjteménye folyamatosan bővül annak érdekében, hogy átfogó és mindenki számára hozzáférhető ismeret gyűjteményt hozzunk létre.

Képzési anyagokkal, webináriumokkal kapcsolatos javaslatodat szívesen fogadjuk az office@lovasszovetseg.hu e-mail címen.